Ons team

Wij, Crisandra, Dorris, Flori, Thijs en Demi, vormen Inpakken Aanpakken. Als team in het trainingsprogramma Issue Killers hebben we 12 weken lang gewerkt aan een urgent maatschappelijk probleem.


Na grondige discussies en onderzoek kozen we unaniem voor de wegwerpmaatschappij. Het is vreemd dat producten worden gemaakt voor kortstondig gebruik en zonder herstel- of hergebruikmogelijkheden direct worden weggegooid.


Cadeaupapier is een treffend voorbeeld hiervan. We vinden het absurd dat we cadeautjes inpakken vlak voor een feest, wetende dat het papier uiteindelijk wordt weggegooid. We willen bewustwording creëren over de wegwerpmaatschappij en laten zien dat kleine veranderingen, zoals hergebruik of duurzamere alternatieven, een grote impact hebben.


Op onze website vind je waardevolle informatie, tips en inspiratie om bewuster om te gaan met cadeaupapier en de wegwerpmaatschappij. Laten we samen het inpakken aanpakken voor een duurzame toekomst!

Thijs Rijkhoek
Flori Visser
Dorris Gommers
Crisandra Banshi
Demi Schalkwijk

Pak 't aan!

Missie

Onze missie is om het schadelijke aspect/de single use van cadeaupapier te verminderen, terwijl het positieve gevoel blijft. 

 

Visie

Onze visie is dat er geen enkel product gelijk in de vuilnisbak verdwijnt.